Bedrijfsuitje

zwoelezomernachtThuys is een populaire locatie in hartje Eindhoven voor bedrijven die een gezellig en informeel bedrijfsuitje willen organiseren. De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje bij Thuys zijn enorm, en de prijzen zijn zeer toegankelijk. Voor grote groepen kunnen we, indien gewenst, het café besloten houden tot 22.00u / 23.00u.

Eten
Veel bedrijven kiezen voor een Walking Dinner, waarbij kleine gerechtjes in verschillende gangen geserveerd worden. Ook kunnen we een heerlijk buffet voor u bereiden. Andere opties vindt u hier.

Drank afkopen
Groepen vanaf 20 personen kunnen ervoor kiezen om drank af te kopen voor een vooraf bepaald aantal uren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Workshops & activiteiten
Wij bieden verschillende leuke workshops en activiteiten aan voor bedrijven, zoals een pubquiz, Ik Hou van Holland Quiz of een GPS tocht door de stad. Goed voor de teambuilding maar vooral ook erg gezellig! Sommige quizzen zijn op uw gezelschap aan te passen, wat een persoonlijk tintje aan de avond geeft.

Presentatieruimte
Zowel beneden in het café als boven in het Borrelhuyshebben wij een scherm en een beamer hangen waar u gebruik van kunt maken.

Naborrelen
Thuys is een café dat in de weekenden tot 04.00u geopend is. Vanaf 23.00u is er een DJ aanwezig en feesten we door tot in de vroege uurtjes. Ideaal voor gasten die nu uw programma nog geen zin hebben om weer naar huis te gaan!

De mogelijkheden bespreken? Wij ontvangen graag uw wensen via de mail: welkom@thuyscafe.nl. We denken graag mee om samen de perfecte avond samen te stellen!