Vrijgezellenfeest

factThuys is een perfecte locatie voor vrijgezellengroepen die in zijn voor een écht feestje in hartje Eindhoven. We hebben al veel vrijgezellenfeesten mogen verzorgen in Thuys, en met succes!

Arrangementen / workshops
Speciaal voor vrijgezellenfeesten hebben we een aantal kant-en-klare avondvullende arrangementen opgesteld. Gezelligheid gegarandeerd! De meeste workshops  zijn ook los te boeken.

Eten
Veel vrijgezellengroepen kiezen ervoor om een workshop te combineren met een burger met friet. Lekker én goedkoop! Liever een BBQ, sushiplankje of een drie-gangenmenu? Ook mogelijk! Bekijk hier al onze mogelijkheden.

Naborrelen
Thuys is een café dat in de weekenden tot 04.00u geopend is. Vanaf 23.00u is er een DJ aanwezig en feesten we de hele nacht door. Ideaal dus voor groepen die in zijn voor een feestje! We zijn omringd door cafés, dus een gezellige kroegentocht behoort ook nog tot de mogelijkheden!

Wij kijken er naar uit om samen met jou het perfecte vrijgezellenfeest samen te stellen. We horen graag je wensen per mail: welkom@thuyscafe.nl.